Liberálisok: helytelen az alaptörvény módosítása

Fodor Gábor
Budapest, 2016. október 2. Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke sajtótájékoztatón értékeli a kvótareferendumot a párt fõvárosi irodájában 2016. október 2-án. A népszavazást a nem magyar állampolgárok Magyarországra történõ kötelezõ betelepítésével kapcsolatban írták ki. MTI Fotó: Marjai János

Budapest, 2016. október 3., hétfő (MTI) – A Liberálisok elnöke helytelennek tartja az alaptörvény tervezett módosítását.

 

Fodor Gábor hétfői budapesti sajtótájékoztatóján kijelentette: határozottan visszautasítják a kezdeményezést, mert az továbbra is értelmetlenül szembemegy az Európai Unióval, élezi a konfliktust és nincs mögötte választói többség.

Az ellenzéki politikus megköszönte a népszavazáson kapott igen szavazatokat, külön kiemelve, hogy Felcsúton 21-en mertek így voksolni. Értékelése szerint ez azt mutatja, hogy pártja elkezdte bázisának építését.

Gratulált a Kétfarkú Kutyapártnak is, üdvözölve, hogy aktív részvételre buzdították az embereket, s szerinte így lehet legyőzni a kormányt.

Az ellenzéki politikus szerint a népszavazás politikai vereség a kormánypártok számára, a 15 milliárd forintos gyűlöletkampány leszerepelt.

A PM által kezdeményezett ellenzéki egyeztetésre úgy reagált: nincsenek ellene, s létezik az előválasztásnak olyan formája, amit támogatnának.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Szólj hozzá!

Hozzászólás