Jobbik: a kormány számolja fel az “elképesztő állapotokat”!

Z. KÁRPÁT DÁNIEL
kép forrása: www.youtube.com

Budapest, 2016. június 23., csütörtök (MTI) – A Jobbik arra szólította fel a kormányt, hogy számolja fel az illegális bevándorlással összefüggő “áldatlan állapotokat” és védje meg a határokat.

 

Z. Kárpát Dániel, az ellenzéki párt alelnöke csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján úgy értékelt: a lezárt határon 10 ezrével özönlenek át “hívatlan idegenek”, egy “legalizált invázió zajlik Európában”.

Mint mondta, a bevándorlók lassan szivárognak vissza, s ennek véget kell vetni. A II. János Pál pápa téren – ahonnan a párt több bejelentést kapott a migránsok jelenlétéről – azt kérte: ne csak kampányszerűen kezeljék a helyzetet, amikor “nemzeti radikális politikusok sajtótájékoztatót hirdetnek a helyszínre”, hanem a hétköznapok során is.

A jobbikos politikus a határ lezárását és határőrség felállítását sürgette, továbbá azt, hogy az alaptörvény módosításával küldjenek jelzést Brüsszelnek. “A magyar válogatott is megüzenheti, hogy a belgák lesznek a következők” – fogalmazott.

Párttársa, Dúró Dóra az illegális bevándorlók integrálása ellen emelt szót. Mint mondta, nem tudja elfogadni, hogy migránsokat akár a szociális ellátórendszerre, akár az oktatási rendszerre csatlakoztassanak rá, ezeknek az ágazatoknak a magyar emberek életminőségét kell szolgálniuk.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Szólj hozzá!

Hozzászólás