Hét migránst fogtak el a rendőrök a gönyűi kikötőben egy tehervonaton

Illegális bevándorlás - Hét migránst fogtak el a gönyûi k
Gönyû, 2016. október 17. Szerbia felõl érkezett tehervonatot rakodnak ki a gönyûi kikötõben 2016. október 17-én. Hét migránst fogtak el a rendõrök a kikötõben álló tehervonaton. Mindnyájukat a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság határrendészeti osztályára vitték. MTI Fotó: Krizsán Csaba

Győr, 2016. október 17., hétfő (MTI) – Hét migránst fogtak el a rendőrök hétfő délelőtt a gönyűi kikötőben egy tehervonaton – erősítette meg az M1 aktuális csatorna információját a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya az MTI-nek.

 

Tájékoztatásuk szerint bejelentést követően mentek a járőrök a kikötőben álló, Szerbia felől érkező tehervonathoz, ahol hét migráns férfit találtak. Mindnyájukat a rendőr-főkapitányság határrendészeti osztályára vitték, a további idegenrendészeti eljárást a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal folytatja le.

 

Illegális bevándorlás - Hét migránst fogtak el a gönyûi k
Gönyû, 2016. október 17.
Rendõrségi rabszállító viszi el a gönyûi kikötõ területét elfogott migránsokat 2016. október 17-én. Hét migránst fogtak el a rendõrök a gönyûi kikötõben álló, Szerbia felõl érkezett tehervonaton. Mindnyájukat a Gyõr-Moson-Sopron Megyei Rendõr-fõkapitányság határrendészeti osztályára vitték.
MTI Fotó: Krizsán Csaba
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Szólj hozzá!

Hozzászólás