Hazaérkezett Debrecenbe a megvert kamionsofőr

Illegális bevándorlás - Hazatért a magyar kamionsofõr, akit
Debrecen, 2016. szeptember 27. Bárándy Attila kamionsofõr - akit szeptember 22-én migránsok vertek meg Calais-nál - Franciaországból megérkezik debreceni otthonához 2016. szeptember 27-én. A férfit a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában támadták meg a migránsok. Magyarországon további orvosi kezelésekre lesz szüksége. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Debrecen, 2016. szeptember 27., kedd (MTI) – Huszonkét órás utazás után kedd délután hazaérkezett debreceni otthonába a Franciaországban, a Calais felé vezető autópálya egyik parkolójában megvert magyar kamionsofőr, akire bevándorlók támadtak rá. A sérült kamionost kollégája vitte haza kisbusszal Debrecenbe, ahol felesége és szülei várták a háza kapujában.

 

A kamionsofőr a közmédiának elmondta: csak azért tud valamennyire beszélni, mert Budapesten két fájdalomcsillapítót és egy nyugtatót is bevett. “A félelem rajtam van, ha besötétedik” – fogalmazott, hozzátéve, hogy nem mer sötétedés után vezetni és kocsiban aludni.

Elmondta, a történtek ma is felzaklatják, nem tudja, hogyan lesz tovább, de már felvette a kapcsolatot az orvosával, akit hamarosan fel fog keresni. Hozzátette, gondoskodnia kell kivert fogai pótlásáról, de valószínűleg más segítségre is szüksége lesz, mert nem tud szabadulni a történtekről, rendre előtörnek a rossz emlékei.

 

Illegális bevándorlás - Hazatért a magyar kamionsofõr, akit
Debrecen, 2016. szeptember 27.
A Franciaországból hazaérkezõ Bárándy Attila kamionsofõrt megöleli párja debreceni otthonuknál 2016. szeptember 27-én. A férfit a Calais felé tartó autópálya egyik parkolójában támadták meg és verték meg migránsok. Magyarországon további orvosi kezelésekre lesz szüksége.
MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A debreceni kamionsofőrt a múlt hét végén verték meg egy franciaországi parkolóban bevándorlók, akik a kamionjába feljutva akartak átjutni Nagy-Britanniába. Emlékei szerint mintegy negyedóráig ütlegelték különféle vasakkal, szerszámokkal, előbb a kamionja mellett, majd a kocsi fülkéjében is.

Korábbi nyilatkozata szerint hiába dudált, a mellette álló két-három kamion sofőrje vagy nem ébredt fel, vagy nem akart belekeveredni az incidensbe.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Szólj hozzá!

Hozzászólás