Fidesz-KDNP: ahol a migránsok megjelentek, ott nincs biztonság

Hollik István
kép forrása: www.hirado.hu

Budapest, 2016. szeptember 23., péntek (MTI) – A Fidesz-KDNP szerint ahol megjelentek a migránsok, ott senki sincs biztonságban.

 

A kormánypártok álláspontját Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő közölte pénteki budapesti sajtótájékoztatóján arra reagálva, hogy migránsok súlyosan bántalmaztak egy magyar kamionsofőrt Franciaországban, Calais-nál csütörtök hajnalban.

A kereszténydemokrata politikus borzalmasnak nevezte a történteket, hozzátéve: “az még borzalmasabb, hogy ez most már bárhol bármikor bárkivel megtörténhet a migránsokkal teli Európában”.

A kontinensen egymást érik az erőszakos támadások – mondta -, és sajnos “a félholtra vert” magyar kamionsofőr nem az első áldozat, hiszen például néhány hete három afrikai bevándorló megerőszakolt egy magyar nőt Németországban.

Német lapokra hivatkozva megjegyezte: csak az elmúlt hétvégén legalább hat olyan szexuális támadás történt Németországban, amelyet migránsok követtek el.

“Megpróbálhatja például a BBC újságírója számon kérni Szijjártó Pétert, miért állítja a kormányzati tájékoztató anyag, hogy vannak no-go zónák Londonban, a probléma az, hogy az érintett újságíró elfelejtette: saját csatornája, a BBC készített korábban egy egyórás összeállítást a londoni no-go zónákról” – mondta Hollik István.

Szavai szerint Budapesten és más magyar településeken is megszűnne a mindennapok biztonsága, ha a brüsszeli kvótacsomag életbe lépne, és megkezdenék a migránsok tömeges betelepítését Magyarországra. Ezért el kell menni és nemmel kell szavazni a jövő vasárnapi kvótanépszavazáson – buzdított.

Azzal kapcsolatban, hogy Vona Gábor Jobbik-elnök és Juhász Péter Együtt-alelnök szerint is a Fidesz megrendelésére figyelték meg őket olasz paparazzók, a kormánypárti politikus úgy reagált: ez minden alapot nélkülöző ostobaság, természetesen szó sincs ilyenről.

Arra a kérdésre, hogy sajtóhírek szerint Simonka György fideszes országgyűlési képviselő felesége három ingatlanra is kapott támogatást napkollektor-pályázaton, Hollik István úgy reagált: a szóban forgó pályázaton négyezren indultak, és aki szabályosan pályázott, az nyert. Köztük volt Simonka György felesége is, egyébként pedig az említett pályázatok közül az egyiket nem ő, hanem a képviselő édesanyja nyújtotta be – közölte, hozzátéve: a törvényeket mindenkinek be kell tartania, és nem volt kizáró ok a pályázatnál, ha valaki országgyűlési képviselő vagy annak felesége. Hangsúlyozta: minden törvényesen történt.

 

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Szólj hozzá!

Hozzászólás